top of page
KruikenTV Banner.png
  • Redactie

(Oproep) Kapellen gezocht voor Klûntocht


Kruikenstad - De organisatie van de klûntocht is haastig opzoek naar Kapellen voor de 4e editie van dit grootse carnavalsevenement.

Door afzegging is er een plek vrijgekomen dus meld je aan.

Bij evenement wordt er bij de meeste kroegen binnen gekluund. De kroegen worden carnavalesk aangekleed en Patrick van Loon van blaaskapel ‘Louth’ verzorgt een extra muzikale invulling tijdens het Klûnen. Meerdere blaaskappelen uit Brabant komen de kroegen langs om iedereen op te warmen voor het mooiste feest van het jaar. “We hebben dit jaar hele gave blaaskappelen kunnen regelen, zoals bijvoorbeeld: Heavy Hoempa”, zo vertelt Patrick, “hard-rockers die liedjes in een carnavalsjasje steken, dat moet je meemaken!”

Aanmelden als kapel doe je door middel van een mail te sturen naar Louth.tilburg@gmail.com.

bottom of page