top of page
KruikenTV Banner.png
  • Redactie

VIDEO - Vèrrèkkes Blààuw komt met hun tweede carnavalskraker

Ballefruttersgat - Vèrrèkkes Blààuw uit Goirle maakte begin 2017 hun debuut in de muziekwereld met de single 'Vette vingers' en niet geheel onverdienstelijk. Zo eindigde de vereniging tijdens Zumme Zinge?! op de tweede plek, ook in Goirle tijdens het Kroakfestijn was de tweede plaats voor de mannen van Vèrrèkkes Blààuw.

Rede genoeg om ook het nieuwe carnavalsseizoen weer een poging te wagen voor een carnavalskraker.

Samen met André Kooiman, die ook verantwoordelijk was voor het schrijven en produceren van hun eerste hit, zijn de mannen van Vèrrèkkes Blààuw weer de studio in gedoken om een waardige opvolger te maken.

'De single 'Diksie' is een gezellige commerciële meezinger met een gezellige beat, lekkere blazers en een dikke accordeon saus', aldus Kooiman.

bottom of page