top of page
KruikenTV Banner.png
  • Redactie

Ook bij Amarant weer carnaval dankzij Carnavalsorkest Mag-ie

Kruikenstad - Al een aantal jaar werd er bij Amarant aan de Bredaseweg in Tilburg geen carnaval meer gevierd door nog onbekende rede

Dat is natuurlijk zonde dus rede genoeg voor Carnavalsorkest Mag-ie om de organisatie op zich te nemen zodat ook de bewoners van Amarant een middagje kunnen bombezjoere.

De editie van 2017 was het een succes te noemen en daarom willen zij dit in 2018 nog eens overdoen maar dan nog groter. Meer muziek, meer orkesten, feest en bitterballen.

Iedereen is welkom

Iedereen is welkom op zaterdag 10 februari bij het Blaoze met Mag-ie evenement of je nu als orkest of vereniging wilt komen. Ook als je alleen komt ben je van harte welkom want hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Het gaat er uiteindelijk om dat de bewoners van Amarant een fantastische middag carnaval krijgen.

Orkesten komen overal vandaan

De planning zit vol met orkesten die overal vandaan komen om de bewoners een mooie carnaval te bezorgen. Zo staan o.a. Sorry uit Oisterwijk, De Peestekers uit Udenhout, Samengevat uit Rijen, Stik Leutig uit Sprundel, Quiznix uit Dordrecht, De Mollekus uit Tilburg en zelfs ’t Satte Hermenieke uit Zwijndrecht op de planken.

Duo Toe Maar sluit de middag af met een optreden.

Praktische Informatie

Datum: zaterdag 10 februari 2018

Tijd: 13:00 - 17:30

Locatie: Amarant Bredaseweg 570 Tilburg

Toegang: Gratis

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Mag-ie.

bottom of page