WERELDDIERENDAG: SCHENK JIJ EEN EXTRAATJE AAN DE DIERENVOEDSELBANK?Tilburg - Op donderdag 4 oktober wil de Dierenvoedselbank in Tilburg zorgen voor een feestje voor alle dieren in Tilburg. Daarom vragen de Dierenvoedselbank hulp van alle Tilburgers. Geeft u uw hond of kat een extraatje op deze feestdag

Denk dan ook eens aan de dieren waarvan de baasjes bij de Dierenvoedselbank lopen. Alles is welkom: dierenvoeding, speeltjes, benches, mandjes. U kunt deze op dierendag, 4 oktober, tussen 09:30u en 11:30u inleveren bij de Dierenvoedselbank. U bent dan ook van harte welkom op eens te komen kijken wat we allemaal doen!

Huisdierenvoedselbank De Blije Pootjes helpt mensen met een heel smalle beurs om toch een huisdier te kunnen houden! Per week helpt de Dierenvoedselbank 300 gezinnen uit Tilburg en omstreken. Deze dieren mogen op Werelddierendag niet worden vergeten.

U kunt iets extra’s inleveren bij de Dierenvoedselbank op donderdag 4 oktober tussen 09:30u en 11:30u. Het adres is: Dijksterhuisstraat 80A. We laten u dan graag zien wat wij allemaal doen voor de dieren. Ook kunt u een donatie doen via rekeningnr: NL55INGB0007159182 - Kvknr: 64807770.

De Dierenvoedselbank is tevens nog opzoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Meer informatie vindt u op: www.huisdierenvoedselbank.nl.

#dierendag #dierenvoedselbank #tilburg

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon