CANDYBAR CHOCOLATE WINT HEEL BESTERD BAKT 2018Tilburg - Zaterdag 22 september vond de finale van de derde editie van ‘Heel Besterd Bakt’ plaats. De vakkundige jury bestaande uit: Esmah Lahlah (buurtwethouder), Anita Ammann (Bakkerij Eigenzinnig), Anne (Anne Travel Foodie), Maaike van Lieshout (Bakkerij Floor van Lieshout) en Doris van Veen (dochter van meester patissier Rudolph van Veen) had de belangrijke taak om uit vijf finalisten de winnende taart te kiezen.

Video: KruikenTv


De wedstrijd werd gewonnen door Anne Denissen met haar ‘Candy Chocolate’. Anne gaat samen met Bakkerij Eigenzinnig kijken of haar winnende Candybar in de winkel komt. In ieder geval mag ze haar candybar aanbieden aan de hele gemeenteraad!


Tilburgse Koffie / Thee met taart Klanten en buurtbewoners hadden allemaal een uitnodiging in de brievenbus gekregen en wisten de weg naar het Besterdplein goed te vinden. Maar ook toevallige voorbijgangers schoven graag even aan voor een kopje tilburgse koffie van het Bèkske en Tilburgse thee van ArtofTea en een lekker stukje taart en lieten de weekboodschappen nog eventjes wachten. Alle bezoekers kregen een stemformulier waarop zij konden aangeven welke taart in hun ogen de beste/mooiste was. De publieksprijs werd gewonnen door Bo Jessen met haar Kruiken-Progres.

Prijzen, prijzen, prijzen! Niet alleen de hobbybakkers uit de finale konden mooie prijzen winnen. Voor de bezoekers werden er de hele dag door verschillende loterijen georganiseerd. De ondernemers van de Besterd hadden hiervoor mooie kleine en grotere prijzen ter beschikking gesteld, waaronder wijn, waardebonnen, verrassingspakketten en een zonnebril. Er zijn een hoop mensen blij gemaakt deze dag!

#heelbesterdbakt #besterd #esmahlahlah