STRATEN DICHT TIJDENS TILBURG TEN MILESTilburg - Het internationale hardloopevenement Tilburg Ten Miles is zondag 2 september. De start en finish van de meeste onderdelen zijn in de Spoorzone. Diverse straten zijn afgesloten.

Er zijn tienduizend deelnemers en naar verwachting komen enkele tienduizenden bezoekers kijken. Het parcours staat op de website tilburgtenmiles.nl.

Enige overlast

Het evenement kan enige overlast veroorzaken. De opbouw van de route begint zondagochtend om 06:00 uur op de Burgemeester Brokxlaan. Die is vanaf dat tijdstip tussen het NS-plein en de Gasthuisring tot 20:00 uur afgesloten. Om 10:15 uur starten de eerste deelnemers. De laatste lopers worden om 16:15 uur verwacht. Daarna wordt het parcours afgebroken. De straten van de route zijn vanaf 10:15 uur afgesloten. Op diverse locaties staan verkeersregelaars die het verkeer omleiden. Naar verwachting zijn de straten vanaf 16:45 uur weer bereikbaar voor het verkeer, behalve de eerder genoemde Burgemeester Brokxlaan. Meer informatie over het openbaar vervoer, parkeren of wegafsluitingen op de website van de Tilburg Ten Miles.

Parkeergarages niet bereikbaar

Doorgaand verkeer kan omrijden via de ringbanen. De parkeergarages Emmapassage, Heuvelring en Tivoli zijn niet of beperkt bereikbaar. De bussen rijden tussen 10:15 en 16:45 uur een aangepaste route. Meer informatie hierover staat op de website van Arriva (zoektermen: reisinformatie, omleidingen & stremmingen).

#Wegafsluiting #tilburgtenmiles #omleiding #evenement