GROTE CARWASH ZONDAG OP PARKEERTERREIN HORNBACHTilburg - Aankomende zondag vind er op het parkeerterrein van de Hornbach een carwash plaats. Voor een bedrag van €2,50 staat jou bolide er weer blinkend bij. Naast de carwash is er ook een loterij met als hoofdprijs een Kärcher hogedrukreiniger en worden er bonnen uitgedeeld voor porties gratis kibbeling.

Deze actie is op touw gezet door Jac Korthout, projectmanager van Hornbach Tilburg. De opbrengsten van deze middag gaan naar Stichting de Voedselbank Tilburg. Personeel van de doe-het-zelf zaak zet zich vrijwillig in om deze middag van 12.00 tot 16.00 uur uw velgen te poetsen, ramen te wassen en de lak van uw wagen te laten spiegelen. "Het moet een gezellige middag worden met leuke prijzen en dat allemaal ten bate van de Voedselbank". Aldus Jac Korthout.

Voedselbank

De voedselbank zet zich in om mensen onder de armoedegrens te voorzien van voedselproducten die zij zelf niet kunnen betalen. "Mensen zijn super dankbaar dat ze hier eten mogen halen. Het is pijnlijk om te zien dat er mensen binnenkomen die al een tijd niet gegeten hebben en zeker als het kinderen zijn. Als moeder raakt je dat". Aldus Linda Oerlemans, Vrijwilliger van de Voedselbank. In de regio Tilburg zijn zo'n 650 gezinnen afhankelijk van de voedselbank.

Video: KruikenTv Vlog Kim Voedselbank


#carwash #hornbach #voedselbank #goeddoel