STADSQUIZ TILBURG VAN START: WEET JIJ ALLES VAN TILBURG?Tilburg - Dit jaar vindt de eerste editie van de StadsQuiz Tilburg plaats op zaterdag 13 oktober in het Willem II Stadion.Dit unieke evenement wordt georganiseerd door Kiwanis Club Tilburg. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel, de Johan Stekelenburg Stichting.

Weet jij veel van Tilburg? Vorm een team en doe mee! Per team wordt een groot aantal vragen beantwoord die veelal te maken hebben met Tilburg. Denk aan bedrijfsteams, familie-teams, vriendenclubs, een team uit een straat of een wijk, een team uit je sportclub of studentenvereniging. Bedenk het maar! Daag elkaar uit! Het gaat om een veelheid aan onderwerpen over serieuze en iets minder serieuze zaken. Maar er zijn ook doe-opdrachten en andere verrassingen. Het wordt spannend en leuk tegelijk. En vooral Tilburgs. De avond wordt afgesloten in het Willem II Stadion met een gezellig feest, muziek, entertainment en vermaak. Het hoogtepunt is natuurlijk de bekendmaking van het team dat gewonnen heeft, de ‘Stadsquiz Koning Tilburg”

Lancering StadsQuiz Tilburg

Op vrijdag 24 augustus is de StadsQuiz Tilburg gepresenteerd in het Willem II Stadion.De organisatie is in handen van Kiwanis Club Tilburg. Het is een uniek evenement ten bate van het goede doel, aldus Karel Luttikholt (President Kiwanis Club Tilburg). ‘Als jevan uitdagingen houdt en van een gezellig feestje, dan moet je hier aan mee doen’.Interesse? Schrijf je nu in via www.stadsquiztilburg.nl. Van Den Hoven Assurantiën-Makelaardij-Regio Bank is hoofdsponsor van het event.‘Een fantastisch evenement om te ondersteunen’, licht Rogier Kuijpers van Van Den Hoven toe. Onze relatie met Tilburg is groot en we steunen hiermee ook nog eens het goede doel. Dat gaat goed samen, geeft Kuijpers aan.

Opbrengst naar Johan Stekelenburg Stichting

De opbrengst gaat naar een speciaal project van de Johan Stekelenburg Stichting, genaamd “Kansarme Kinderen ook Online”. Kansarme kinderen verdienen ook een mogelijkheid om zich te ontwikkelen en een goede aansluiting te vinden in de maatschappij, vertelt Harriëtte Koning van de Johan Stekelenburg Stichting. In de huidige maatschappij is het “online zijn” vanzelfsprekend. Als in de thuissituatie de middelen daartoe ontbreken kan de Johan Stekelenburg Stichting hulp bieden. Studenten van het ROC helpen bij de assemblage en Fontys Hogescholen regelt pc’s en laptops en voorzien deze eveneens van educatieve software. Zo zijn kansarme kinderen ook online en zijn ze in staat opdrachten van school op de PC te verwerken.

Organisatie in handen van Kiwanis Club

TilburgStadsQuiz Tilburg wordt georganiseerd door Kiwanis Club Tilburg. Samen met diverse sponsoren wordt ditevent mogelijk gemaakt. Kiwanis zet zich in voor de medemens en in het bijzonder voor kinderen. Kiwanis Club Tilburg telt 25 leden en organiseert jaarlijks diverse evenementen om geld in te zamelen voor projecten voorkinderen, licht Karel Luttikholt toe. In mei wordt jaarlijks de Kiwanis Tilburg Rally georganiseerd. Tevens vindt op 23 september a.s. het jaarlijkse Kinderoogstfeest plaats op het Pieter Vreedeplein in Tilburg.Weet jij alles van Tilburg? Ben jij een échte Tilburger en steun jij graag het goede doel? Doe dan mee met de StadsQuiz Tilburg op zaterdag 13 oktober 2018. Vorm een team van collega’s, Vrienden, wijk of vereniging en schrijf je in op www.stadsquiztilburg.nl.

#tilburg #quiz #stadsquiz