IN OPSPORING VERZOCHT AANDACHT VOOR DE INBRAAK BIJ HENGELSPORTZAAK RAVENTilburg - Alert winkelpersoneel heeft zondagavond 22 april 2018 drie inbrekers betrapt in hun hengelsportzaak aan de Ringbaan-Oost. De daders gingen er vermoedelijk zonder buit vandoor in een donkerkleurige Audi. Deze auto werd dankzij een oplettende burgernetdeelnemer terug gevonden in een garagebox. Daar werden ook diverse drugslab gerelateerde goederen en grondstoffen aangetroffen. Ook werd er een vuurwapen en munitie in beslag genomen.

Op die avond reed een medewerker van de hengelsportzaak langs de winkel. Hij zag dat het alarm buiten knipperde. Hij zag dat de grote toegangsdeur van het magazijn open was. Verder zagen ze dat er een Audi geparkeerd stond en dat er een man met een bivakmuts liep. Ze besloten hun auto zo te parkeren dat de Audi niet weg kon rijden. Hij zag dat er meerdere personen uit het magazijn kwamen. De inbrekers hebben vervolgens de ruit van de auto van de aangever ingeslagen en deze verplaatst. Hierna zijn de dieven met de Audi gevlucht.

Dinsdag 3 juli zijn er door het programma Opsporing Verzocht opnames gemaakt. Er is een reconstructie gemaakt en de beide locaties zullen in beeld worden gebracht, de winkel aan de Ringbaan-Oost en de garagebox aan de Goirkestraat. Deze beelden zullen getoond worden tijdens de uitzending op 10 juli.

#opsporingverzocht #politie #inbraak