VETERANENDAG HART VAN BRABANT IN GILZE-RIJENGilze/Rijen - De Veteranendag Hart van Brabant is op 27 oktober 2018 in de gemeente Gilze en Rijen. Alle veteranen uit de regio zijn uitgenodigd, samen met hun partners. De bijeenkomst is voor veteranen uit de gemeenten Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Dongen en Tilburg. Al sinds enige jaren organiseert de Stichting Veteranen Hart van Brabant dit evenement namens de deelnemende gemeenten. Zij willen op deze manier de veteranen hun waardering en respect tonen. Op 30 juni is de Nederlandse Veteranendag, een dag waarop heel Nederland haar veteranen (inmiddels ruim 11.000) bedankt voor hun inzet in dienst van vrede en veiligheid, nu en in het verleden. 

#hartvanbrabant #veteraan #veteranendag

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon