GROTE VERKEERSHINDER RINGBAAN-NOORD / RINGBAAN-OOST.Tilburg - Vanaf vrijdag 6 tot en met maandag 9 juli laat de gemeente Tilburg het asfalt vervangen op de Ringbaan-Oost en Noord. Dit kan zorgen voor grote verkeershinder. Het gaat om het gedeelte tussen de Oude Lind en de Gelrebaan.

Tijdens deze wegwerkzaamheden is er per rijrichting slechts een rijstrook vrij voor doorgaand verkeer. Vanaf vrijdag 13 tot en met maandag 16 juli is de andere kant aan de beurt. Ook dan is er grote kans op verkeershinder aan de Ringbaan-Oost en Noord. In het weekend zal het verkeer van en naar het centrum omgeleid worden vanaf de Midden-Brabantweg via de Burgemeester Bechtweg, Nederlandweg, Jules Verneweg en de Bosscheweg naar de Ringbaan-Oost.

Meerdere straten zullen worden afgesloten, ook de woningen in de directe omgeving zijn slecht of niet bereikbaar.

#Wegwerkzaamheden #ringbaannoord #ringbaanoost #asfvalt #verkeershinder