|VIDEO| RINGSTAARTMAKI ONTSNAPT UIT NIEUW VERBLIJF BEEKSE BERGEN EN DOODGEREDENHilvarenbeek - In safaripark Beekse Bergen is dinsdag een ringstaartmaki ontsnapt en vervolgens doodgereden. Het beestje zaten nog maar net in het nieuwe verblijf 'Edge of Africa'.

Afgelopen zaterdag werd het nieuwe verblijf nog geopend door burgemeester Rayen Palmen van Hilvarenbeek en Burgemeester Mark van Stappershoef uit Goirle.

Lees ook : 500 VRIJKAARTEN BEEKSE BERGEN VOOR MINDERBEDEELDEN GOIRLE EN HILVARENBEEK

De maki wist uit het verblijf te ontsnappen door via hoog bamboe een boom in te springen. Een van de omwonende van het safaripark wist het diertje nog op beeld vast te leggen en plaatsen het filmpje op internet.


Verzorgers hebben het diertje nog proberen te vangen maar dat mocht helaas niet baten. Dinsdagavond werd de maki door een auto doodgereden. Beekse Bergen heeft aan het Brabants Dagblad laten weten maatregelen te hebben genomen om een ontsnapping inde toekomst te voorkomen.

#beeksebergen #Hilvarenbeek #ringstaartmaki