TILBURGSE COLLEGE GEÏNSTALLEERDTilburg - Het nieuwe college van Tilburg is 18 juni 2018 geïnstalleerd. Het bestuursakkoord 'gelukkig en gezond in Tilburg' kreeg de steun van de meerderheid van de raad. Naast de coalitie van D66, GroenLinks, VVD en CDA zetten ook 50Plus, Lokaal Tilburg en Groep Oerlemans hun handtekening onder het bestuursakkoord 'gezond en gelukkig in Tilburg'. Dit is een steun van 29 van de 45 raadsleden. LST, de SP en de PvdA ondertekenden het bestuursakkoord niet. De VVD komt in de coalitie in plaats van de SP. Wethouder Hans Kokke neemt op 28 juni officieel afscheid als wethouder.

#politiek #college #GemeenteTilburg #tilburg

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon