BESTUURSTER VAN RANGE ROVER RIJDT MOTORAGENT VAN DE SOKKENTilburg - Woensdagmiddag heeft er in het centrum een ongelukje plaatsgevonden tussen de bestuurster van een Range Rover en een motoragent. De bestuurster van de terreinwagen was druk doende met haar mobiele telefoon aldus de politie.

De agent wilde haar daarom staande houden om zo een boete uit te kunnen schrijven voor het gebruik van een mobiel. Hij gaf de vrouw hiervoor een stopteken maar de vrouw had oom agent over het hoofd gezien. De bestuurster remde en reed vervolgens achteruit om een parkeerplek in te rijden. Hierdoor raakte wagen de motor van de agent en kwam ten val. De agent kon nog net op tijd van de motor afspringen en heeft geen letsel opgelopen aan de actie van de niet oplettende bestuurster.

De vrouw laat aan Omroep Brabant weten dat het verhaal niet klopt. "Het is een kletsverhaal. Ik reed achteruit naar een parkeerplek en de agent dacht dat ik aan het bellen was. Dat was niet zo en ik heb ook geen boete gekregen. Zegt de politie van wel? Onbegrijpelijk. Als ik al bellend een agent had aangereden hadden ze me toch wel opgepakt?"

De politie laat in een in een reactie weten: "De vrouw was wel op haar smartphone bezig. De agent wilde daar een boete voor schrijven. Maar na het ongeval was ze zo geschrokken, dat we het bij een waarschuwing hebben gelaten." Er is een schadeformulier ingevuld.

#politie #rangerover #verkeerscontrole #politiemotor

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon