AUTODIEF VLAMT MET 100KM/U DOOR WOONWIJK KORVEL: 'WE KONDEN NOG NET OP TIJD DE KINDEREN NAAR BINTilburg - Woensdagavond tijdens een achtervolging met de politie raasde een man in een gestolen rode Ford met hoge snelheid door de Tilburgse wijk Korvel.

Bewoners uit de Hesperenstaat konden nog net op tijd de kinderen binnen krijgen toen de man met de gestolen wagen met zo'n 100km/u door de 30 Kilometerstraat heen knalde. De politie deed daar niet voor onder. "Wij zaten nog even met buurtbewoners buiten op straat toen de rode wagen de straat binnen kwam scheuren. We konden nog net op tijd de kinderen naar binnen doen." Vertelt een bewoner van de Hesperenstraat die het optreden van de politie onverantwoord vind.

De autodief heeft twee politieauto's geramd maar ook geparkeerde auto's op de vluchtroute moesten het ontgelden.

De politie wist de man uiteindelijk met behulp van pepperspray in te rekenen nadat de wagen die hij gestolen had tegen een boom tot stilstand kwam aan de Ringbaan-Zuid. Hij is aangehouden.

#politie #achtervolging #autodief

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon