VROUW DOOR ONBEKENDE MAN AANGEVALLEN MET MES: DADER NOG SPOORLOOSTilburg - Een 48-jarige Tilburgse is zondag 3 juni 2018 omstreeks 16.30 uur op het Slingepad aangevallen door een man met een mes. Ze werd door hem naar de grond gewerkt. Het slachtoffer schreeuwde luidkeels om hulp waarna haar belager op de fiets op de vlucht sloeg. Het is onduidelijk wat de intentie van de dader was. Hij heeft niets meegenomen. De handtas van het slachtoffer lag nog op de grond. De recherche stelt een nader onderzoek in. Het slachtoffer liep zondagmiddag over het Slingepad, op het gedeelte, achter een woning aan de Linge. Ze had een schoudertas om. Ze zag dat een man achter haar zijn fiets in de berm gooide en op haar afkwam. Hij pakte haar vast en duwde haar met kracht op de grond. Ze vermoedde dat het om een straatrover ging die op haar schoudertas uit was. Ze zag dat hij een mes vasthield en daarmee een stekende beweging naar haar maakte. Ze begon daarop hard te gillen. Haar belager schrok hier kennelijk van en sloeg op de vlucht. De hevig geschrokken aangeefster werd door een buurtbewoner opgevangen. Ze raakte niet gewond. Er is niets van haar gestolen. De politie heeft nog tevergeefs naar de dader gezocht, er werd ook een Burgernetbericht verspreid. Signalement Het zou gaan om een blanke man die een blonde baard had. Hij droeg een zwart T-shirt, een zwarte broek en een zwart petje. Hij is circa 30-35 jaar oud, is tussen de 1.80 m en 1.85 meter lang. Hij heeft een gespierd postuur en droeg een zwarte zonnebril.


#slingepad #blaak