|VIDEO| DEZE MAN WORDT VERDACHT VAN MISHANDELING IN DE KOESTRAATTilburg - Op 2 februari 2018 tegen 04.00 uur werd een man mishandeld in zijn woning aan de Koestraat in Tilburg. In Bureau Brabant aandacht voor deze zaak.

De man was met een vriendin uit geweest in het centrum van Tilburg. Toen zij naar huis liepen werden zij gevolgd door twee mannen. Vervolgens werden zij beledigend door de twee verdachten. Thuis aangekomen liepen de man en de vrouw de woning in. De man kreeg vervolgens een klap van een van de jongens die mee de gang in liep. Hier kreeg de man nog meer klappen waarna hij op de grond valt. Het slachtoffer vertelde dat de beide mannen onder invloed waren van alcohol.

Een buurtbewoner zag de twee jongens wegrenden in de richting van de Leonard van Veghelstraat. Een van de jongens had een bijzonder kapsel. Aan de zijkanten en achterkant was hij kaal geschoren en bovenop had hij een bos met donkerbruin haar. Dit was ook de jongen die de gang in kwam en de man mishandelde.

Herkent u deze man neem dan contact op met de politie.


#BureauBrabant #politie #mishandeling #koestraat

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon