45 AANHOUDINGEN BIJ INTENTS FESTIVAL IN OISTERWIJKOisterwijk - Het evenement Intents Festival van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juni is relatief rustig verlopen. Er waren aanhoudingen maar geen grote incidenten. De hulpdiensten, brandweer, GHOR, gemeente en politie werkten achter de schermen samen met de organisatie van het festival, wat goed verliep. Agenten hielden in totaal tijdens de drie festivaldagen 45 personen aan waaronder één minderjarige (17 jaar) voor bezit van harddrugs. Het Openbaar Ministerie handelde de zaken direct op een politiebureau af. Het merendeel van de verdachten kreeg een geldboete die ze ter plekke voldeden of waarvoor ze een acceptgiro in de bus gaan krijgen. Drie personen moeten voor de rechter verschijnen en drie verdachten kregen een taakstraf. Een 19-jarige man uit Liempde werd zaterdagavond gearresteerd voor handel in harddrugs omdat hij 67 XTC pillen en een hoeveelheid cocaïne bij zich had. Hij kreeg een dagvaarding.

Foto: Dennis van Roozendaal

#intentsfestival #harddrugs #xtc #gemeenteoisterwijk

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon