JONGE VROUW SLACHTOFFER VAN POGING BEROVING LANGEDIJK TILBURGTilburg - De politie doet onderzoek naar een (poging) beroving, gepleegd op de Langendijk op vrijdagavond 1 juni 2018 rond 20.45 uur. Een 20-jarige Tilburgse fietste over de Langendijk toen er plotseling twee jongens op het fietspad stonden. Eén van hen pakte de vrouw bij haar arm en trok haar van haar fiets. De mannen zouden de vrouw ook hebben geslagen en eisten haar telefoon. Ze gingen er uiteindelijk zonder buit rennend vandoor richting de Bijsterveldenlaan. Het zou gaan om twee jonge mannen van ongeveer 1.75m lang in een donkerkleurig trainingspak met sportschoenen. De vrouw is naar de huisartsenpost geweest voor controle. De politie onderzoekt de beroving en komt graag in contact met getuigen. Hebt u informatie over dit incident, bel dan met de politie op 0900-8844. 

#beroving #slachtoffer #langedijk #reeshof

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon