LIFTEN PARKEERGARAGE PIETER VREEDEPLEIN WORDEN EINDELIJK VERVANGENTilburg - Het heeft even geduurd maar dat gaat het nu eindelijk gebeuren. De gemeente start donderdag 31 mei met het vervangen van de liften in het centrale trappenhuis bij parkeergarage Pieter Vreedeplein.

Via de liften in de garage zijn ook de winkels bereikbaar. Als alles goed gaat, is de rechtse lift donderdag 19 juli klaar. Daarna wordt de linkerlift vervangen, van 20 augustus tot 4 oktober. Als laatste vervangt de aannemer de middelste lift van 5 oktober tot en met 21 november. Tijdens de vervangingswerkzaamheden wordt de linkerlift wekelijks gecontroleerd, totdat de eerste lift is vervangen. Om de rechterlift zo snel mogelijk te vervangen werkt de aannemer tot 19 juli op werkdagen van 07:00 tot 20:00 uur. Daarna werkt de aannemer van 07:00 tot 16:00 uur. In de parkeergarage zijn enkele parkeervakken op verdieping -3 tijdelijk niet beschikbaar vanwege het opslaan van materialen.

#PieterVreedeplein #GemeenteTilburg

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon