18-JARIGE QUADRIJDER VEROORZAAKT OVERLAST: RIJBEWIJS INGEVORDERDTilburg - In de nacht van zaterdag op zondag zorgde een quadrijder voor behoorlijk wat overlast in de binnenstad. Een motoragent greep in, echter weerhield het de 18 jarige Tilburger niet om gewoon door te gaan met het veroorzaken van geluidsoverlast.

Hij bleef rondjes rijden in het horecaconcentratiegebied waarbij hij onnodig veel gas gaf. Er waren uiteindelijk drie bekeuringen voor nodig om de jongeman te laten stoppen. Die waren bij elkaar opgeteld 1140 euro. Op zondagmiddag haalde de jongeman met zijn quad in Kaatsheuvel zodanig gevaarlijke capriolen uit dat hij politieteam Langstraat aan de kant werd gezet. Hij kreeg een proces verbaal vanwege gevaarlijk rijgedrag. Zijn rijbewijs werd op grond hiervan ingevorderd en hij is aangemeld bij het CBR voor een EMG cursus.

#politie #quad

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon