GINO MEIJS IS KLAAR VOOR DE ZOMERTilburg - De Tilburgse zanger Gino Meijs is helemaal klaar voor de zomer met zijn nieuwe single ‘Wat Een Mooie Dag’. De single is inmiddels alweer de vierde single van de Tilburgse volkzanger.

De 29- jarige Tilburger bracht al eerder de zomerse singles ‘In The Summertime’, ‘Blijf Tot De Morgen’ en ‘Wij Dansen Samen’ uit. Zijn nieuwe single ‘Wat Een Mooie Dag’ is tot stand gekomen in samenwerking met The Boom! Music uit Breda. Femke Reuvers schreef de tekst voor zijn nieuwste zomerhit die volgens de zanger perfect past bij de snikhete zomer die ons te wachten staat. “In samenwerking met Frank Verkooyen is er weer iets moois van gemaakt, ik ben dan ook super tevreden met het eindresultaat”. Aldus Gino Meijs.


Presentatie

De moderne opgewekte zomerplaat van Gino zal op 25 mei officieel van start gaan tijdens de presentatie bij Café de Kok aan de Heuvelring in Tilburg. Hier zullen onder andere Frank Verkooyen, Xerxes Naseri en Wesley Ponsen optreden. Feest dj Lesley uit Tilburg zal deze avond de avond muzikaal invullen met dansbare plaatjes.


#ginomeijs

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon