GROEP OERLEMANS VRAAGT MEER TIJD VOOR SPORTSCHOOLHOUDER JOEY SMITSTilburg - De gedwongen verhuizing van sportschool Team Smits roept vragen op in de Tilburgse politiek. Linda Oerlemans van de partij Groep Oerlemans gaat vragen stellen over de noodgedwongen sluiting van het pand aan de Jellinghausesstraat in Tilburg. Ook vinden zij dat de boete van €5000 euro buiten proportioneel.

Lees ook: |VIDEO| SPORTSCHOOL TEAM SMITS MOET NOODGEDWONGEN VERHUIZEN VAN GEMEENTE TILBURG

De sportschool moet van de gemeente sluiten omdat deze niet in het bestemmingsplan past. Oerlemans wil graag uitleg van wethouder Hans Kokke over de ontstane zaken. Team Smits heeft inmiddels zelf contact gehad met de gemeente met de vraag om meer tijd te krijgen voor de verhuizing maar heeft daar nog geen bevestiging voor ontvangen.

Oerlemans wil de gemeente vragen coulant om te gaan met de boete van € 5000 euro die staat voor iedere week dat de sportschool langer open is. Daarnaast wil Oerlemans Hans Kokke vragen bereid te zijn om met de sportschooleigenaar rond de tafel te gaan voor het zoeken van een oplossing en/of een eventuele andere locatie.

In verband met Pinksteren worden de vragen van Linda Oerlemans pas 28 mei behandeld, daarom heeft zei gevraagd om al eerder antwoord te krijgen op de door haar ingediende vragen.


Foto: Marcel Couwenberg

#teamsmits #groepoerlemans #lindaoerlemans

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon