|VIDEO| VANMIDDAG DROOG VANAVOND CODE GEELTilburg - Vanavond kunnen er vooral in het zuidoosten en oosten van het land enkele stevige onweersbuien overtrekken. Hierbij is kans op hagel, windstoten en lokaal veel neerslag in korte tijd. In de nacht naar maandag trekken de buien naar het noorden weg.

Komende nacht trekken de onweersbuien met name over de oostelijke helft van het land naar het noorden. Elders valt er van tijd tot tijd regen. De minimumtemperatuur ligt tussen de 9 en 13°C. In de loop van de nacht draait de wind in de zuidelijke helft van het land naar zuid en wordt zwak tot matig.


#onweersbuien #codegeel

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon