DEZE WEGEN EN GEBIEDEN ZIJN AFGESLOTEN TIJDENS KONINGSDAGTilburg - Tijdens Koningsnacht en Koningsdag zijn er meerdere wegafsluitingen in de stad. Zo is vanwege Tilburg Zingt de Schouwburgring afgesloten tussen de Bisschop Zwijsenstraat en het Louis Bouwmeesterplein t/m 27 april 8 uur.

Verkeer kan omrijden via Paleisring - Stadhuisplein - Bisschop Zwijsenstraat. Op Koningsdag na 8 uur is de Cityring weer geheel open. Koningsdag begint aan de Piushaven met het Koningsdagontbijt. Daarom is de Piushaven afgesloten van 07:00 -12:00 uur tussen de Barkstraat en Lanciersstraat.

Braderie

Op 27 april is vanwege een braderie de Hasseltstraat/Textielplein afgesloten van 05:00 -21:00 uur, tussen de Kwaadeindstraat en Dessinateurstraat. De rotonde ter hoogte van de Burg. Damsstraat/Burg. Rauppstraat is op Koningsdag afgesloten, van 08:00 -23:00 uur. Vanwege een braderie aan de Korvelseweg is deze afgesloten van 06:00 -22:00 uur tussen het Korvelplein en Lieve Vrouweplein.

Rommelmarkt

Nog een rommelmarkt aan de Burg. Brendersstraat. Die is afgesloten van 08:00 - 19:00 uur tussen de Pastoor van Tilborgstraat en Akkerweg. Enkele fietsenstallingen in het centrum hebben aangepaste openingstijden. De stalling aan de Katterug/Stadhuisplein is op 26 april open van 07:00 uur 's morgens tot 04:30 uur 's nachts. Op Koningsdag is deze stalling open van 07:00 - 24:00 uur. De stalling bij de Concertzaal is 26 en 27 april gesloten. De overige fietsenstallingen hebben de gebruikelijke openingstijden.

#koningsdag #GemeenteTilburg #Wegafsluiting

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon