ZILVEREN LEGPENNING VOOR RON VAN GESTEL VOORZITTER TILBURG TRAPPERSTilburg - Ron van Gestel ontving 21 april de Zilveren Legpenning van de gemeente Tilburg. Hij kreeg deze gemeentelijke onderscheiding voor zijn vele werk als voorzitter van Tilburg Trappers en zijn overige vrijwilligersactiviteiten voor de stad. Locoburgemeester Hans Kokke reikte de Zilveren Legpenning uit tijdens de huldiging van Tilburg Trappers die zaterdag voor de derde keer kampioen werden van de Duitse Oberliga. Professionele organisatie Ron van Gestel (53) is sinds 2011 voorzitter van Tilburg Trappers (Stichting Topijshockey Tilburg) en is vanaf het begin met het bestuur van Stichting Topijshockey Tilburg gaan bouwen aan een nieuwe, gezonde en professionele organisatie. Hij is de drijvende kracht binnen deze stichting. Hij heeft Tilburg Trappers financieel gezond gemaakt en op een hoger plan gezet. Dat heeft geleid tot een reeks van kampioenschappen in de Nederlandse Eredivisie en de laatste 3 seizoenen in de Duitse Oberliga. Boost Onder de visie en het leiderschap van Ron heeft het ijshockey in Tilburg, de regio en zelfs landelijk een boost gekregen. Elke wedstrijd mag rekenen op zo'n 2.500 bezoekers. Inmiddels mag Tilburg Trappers met recht een visitekaartje voor Tilburg worden genoemd. Niet alleen sportief, maar ook als organisatie heeft Tilburg Trappers onder leiding van Ron enorme stappen gemaakt. Naast professioneel leiderschap heeft Ron veel kennis en gevoel voor de verhoudingen binnen de club met zijn vele trouwe supporters en vrijwilligers, die Ron altijd weet te motiveren en te enthousiasmeren. Buiten zijn intensieve inzet voor Tilburg Trappers maakt Ron zich al 15 jaar sterk voor het Festival van het Levenslied en is hij in het verleden 6 jaar lang bestuurslid geweest van de Carnavalsstichting Tilburg en was hij 3 jaar lid van de Raad van Elf. Hij is als bestuurslid van de Carnavals Stichting Tilburg onder andere betrokken geweest bij de totstandkoming en huur van de Bouwhal aan de Ledeboerstraat, waar ook nu nog vele carnavalsverenigingen hun wagens bouwen voor de grote optocht tijdens carnaval. Uit het bovenstaande blijkt dat Ron op vele vlakken een belangrijke invulling heeft gegeven aan evenementen en organisaties waarop Tilburg trots kan zijn en die Tilburg op de kaart zetten.

#TilburgTrappers #RonvanGestel #zilverenlegpenning #HansKokke

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon