ISOLEER JE WONING MET KORTING EN SUBSIDIE VAN DE GEMEENTE TILBURGTilburg - De gemeente organiseert samen met Natuur & Milieu de Warme Huizendagen. Die zijn nog t/m 29 april. Huizenbezitters krijgen tijdens deze dagen 15 procent korting op maatregelen waarmee ze hun woning kunnen isoleren.

Maatregelen zijn onder meer het plaatsen van HR++ glas of spouwmuurisolatie. Bovenop deze korting is er ook nog een flinke subsidie vanuit de gemeente. Huizeneigenaren die er hun huis voor de winter goed willen isoleren en de woning in de zomer koel willen hebben, kunnen op de website slimwoner.nl/tilburg/ons-aanbod interessante deals bekijken. Hier is ook de woningtest voor bespaarmogelijkheden te vinden.

klimaatneutraal

Tilburg heeft de ambitie de meest duurzame gemeente van Brabant te worden. Het doel is om in 2045 een klimaatneutrale stad te zijn. Duurzaamheid en klimaatneutraal zijn belangrijke punten uit het huidige coalitieakkoord. Tilburg houdt rekening met de toekomstige generaties. Dat kan als de uitstoot van CO2 vermindert en er gezocht wordt naar duurzame oplossingen.

CO2-uitstoot

Wethouder Berend de Vries: "Als we woningeigenaren stimuleren energie te besparen door te isoleren, energie op te wekken en energiezuinige apparaten aan te schaffen zorgen we ervoor dat de CO2-uitstoot daalt. Dat is duurzaam. Hiervoor biedt de gemeente én rijksoverheid advies, subsidies en leningen en nu ook twee weken lang een mooie regeling voor bewoners om te investeren in de duurzaamheid van hun huis."

Natuur & Milieu is een organisatie die zich bezighoudt met activiteiten om de wereld een beetje schoner en duurzamer te maken.

#klimaatneutraal #WarmeHuizendagen #isoleren #BerenddeVries

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon