|VIDEO| WONEN IN DE SACREMENTSKERK: ZO KOMT HET ERUIT TE ZIEN


Tilburg - De Sacramentskerk aan de Ringbaan-Oost is misschien wel een van de bekendste kerken in Tilburg. De kerk heeft al eens een brand overleeft, doelwit geweest van vandalisme maar nu gaat het iconisch gebouw een nieuwe fase in!

Wonen in een kerk 

Kin makelaars laat weten op korte termijn te zullen starten met de verkoop van de nieuw te realiseren woningen in het Sacrementshof. Het is zelfs mogelijk om in de kerktoren te gaan wonen. Ook worden er woningen gebouwd in de beuken van de Sacramentskerk en worden nieuwbouwwoningen gerealiseerd op het achtergelegen terrein. Wanneer er gestart word met de bouw is afhankelijk van de verkoop laat Noud van Empel van Kin Makelaars ons weten.

Geïnteresseerd? Klik dan hier voor meer informatie. 


#Sacramentskerk #Kinmakelaars #Sacrementshof