|VIDEO| Aanbesteding Stadskantoor-1 geluktTilburg - De gemeente heeft de renovatie van het Stadhuis opnieuw aanbesteed. BAM Bouw en Techniek is als winnaar uit de bus gekomen. BAM en de gemeente kijken er naar uit om met de herbouw een nieuwe stap te zetten in de ontwikkeling van een goed winkelklimaat in de binnenstad.

Renovatie

Vorig jaar zomer moest de gemeente de aanbesteding voor de renovatie van het Stadhuis ongeldig verklaren. Om de vertraging zoveel mogelijk te beperken is toen besloten om het contract voor de sloop en de herbouw van het Stadhuis op te splitsen. Inmiddels is de sloop en de asbestsanering in volle gang. Er wordt vooral in het gebouw gewerkt.

Deelkrediet

De inschrijving van BAM ligt boven het beschikbare deelkrediet. Het college stelt aan de raad voor om de overschrijding nu op te vangen binnen het eerder beschikbaar gestelde totaalbudget. Ook is er mogelijk nog ruimte in de gesprekken met de BAM om te kijken of er nog besparingen mogelijk zijn. De raad praat op maandag 16 april over de aanbesteding en de verdere besluitvorming.


Foto: Dennis van Roozendaal

#stadskantoor1 #GemeenteTilburg #ErikdeRidder

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon