23-jarige Tilburger opgepakt voor bezit hard en softdrugs: hij had zelfs flesjes GHB bijTilburg - Een 23-jarige Tilburger is woensdag 4 april rond 03.45 uur op een parkeerplaats achter een flat aan de Sibeliusstraat aangehouden. De Tilburger had diverse hard en soft drugs bij zich.

Agenten zagen tijdens hun dienst een blauwkleurige personenwagen staan achter een flat aan de Sibeliusstraat staan met twee personen erin. Toen de agenten het portier open deden kwam er een sterke alcohol en henneplucht naar buiten. Op de bijrijdersplaats lag een vrijwel lege fles whisky. De man ontkende gereden te hebben. Ook kon de man zich niet legitimeren. In een rugzak op de achterbank werd een broodtrommel aangetroffen met daarin diverse gripzakjes met witte substantie maar ook verschillende kleuren pillen en drie flesjes met daarin vermoedelijk GHB. Ook vonden de dienders in de auto nog een grote hoeveelheid lege gripzakjes en een weegschaal. In zijn kleding werd een zakje met hennep aangetroffen. Hierop is de 23-jarige bestuurder aangehouden ter zake de Opiumwet.

#harddrugs #softdrugs #politie #ghb