Tilburgse voetbaldames in RTL programma 'Gordon en Estelle: weg ermee!'Tilburg - Aanstaande donderdag is het Tilburgse damesvoetbalteam 'echte Wanda's' van S.C. Olympus te zien in de eerste aflevering van het RTL programma 'Gordon en Estelle: weg ermee!'. Het programma heeft als doel om de diva's Gordon en Estelle zonder enige luxe en een zeer beperkt budget een lang weekend of midweek op vakantie te laten gaan.

Aanmelding

De aanmelding begon als een geintje, maar omdat trainer Gerlof na zes seizoenen stopt was dit de uitgelezen kans om gezellig met z'n allen weg te gaan.

Na een castingdag was het al snel duidelijk dat de dames uit Tilburg een aflevering zouden krijgen in het nieuwe televisieprogramma.


Drie dagen Winterpret

De opnames vonden plaats in het Duitse plaatsje Winterberg waar winterpret en ongein hoog in het vaandel staan. Volgens Dyone Bastings hebben zij een geweldige vakantie achter de rug met Gordon en Estelle. Er is enorm veel gelachen!

'Gordon is echt wel zoals ie op tv is, een grappenmaker maar kan ook oprecht zijn. Hij vond ons echt leuk en schatten.

Estelle was wat stiller omdat het voor haar allemaal nieuw is, maar dat is wel echt een top wijf. Ze wou ook echt dingen van ons persoonlijk weten, en nam ons ook apart, en zei dat ze ons echt een leuk team vond. Ook zonder Camera’s was Estelle heel benieuwd naar ons.' Aldus Dyone.


Hoogtepunt

Het hoogtepunt van Charissa Lammers was toch wel het moment dat Gordon van zijn slee vloog, alleen zullen we dit niet in de uitzending zien zegt ze, 'de cameraploeg was namelijk te laat om dit moment vast te leggen'.

Natuurlijk kunnen de dames niet alles verklappen, ook weten ze niet wat er precies word uitgezonden. Wel hebben ze overal toestemming voor gegeven dus dat wordt voor de dames uit Tilburg niet alleen een gezellige, maar wellicht ook een spannende avond.


Uitzending

Aanstaande donderdag word het programma uitgezonden op RTL 4 en dan kijken de dames van Olympus vier combinatie 26 hun tv debuut op een groot scherm in de sportkantine van hun geliefde club.

Gordon en Estelle: weg ermee! is komende donderdag 5 april om 20.30 te zien op RTL 4.

Foto's: Dyone Bastings

#GordonenEstellewegermee #gordon #estelle #rtl #Olympus