Wild buitengebied Tilburg structureel aangevallen door loslopende honden


Tilburg - Al een tijdje worden er in het buitengebied van Tilburg tussen de Pompstationweg en de Gilzerbaan gewonden en zelfs dode reeën gevonden. De politie krijgt met enige regelmaat meldingen van opgejaagd wild en gaat daarom strenger controleren.

Waarschuwen helpt niet meer

Al enige tijd worden mensen met loslopende honden gewaarschuwd maar blijkbaar werkt dat niet. Daarom gaan milieu-agenten vanaf nu verbaliseren. Loopt u buiten een losloopgebied met een loslopende hond dan krijgt u een boete verwachten. Het boetebedrag betreft 104 euro.

#stadsbos

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon