Burger King keert mogelijk terug naar TilburgTilburg - Er bestaat een kans dat fastfoodketen Burger King terugkeert naar Tilburg. De nieuwe baas van Burger King, Laurens Meyer wil op termijn naar honderd à tweehonderd vestigingen zo meld hij tegen Snackkoerier.

Verschillende bronnen meldden KruikenTv al dat Burger King bezig zou zijn met een locatie in Tilburg en wel op de begane grond aan de Heuvelpoort.

Meyer zelf wil nog niets melden over de locaties die hij op het oog heeft voor tachtig nieuwe Burger King vestigingen. ‘Ik heb geleerd dat ik daar voorzichtig mee moet zijn. Op het moment dat ik een locatie noem, liggen de bezwaren in de bus. Eerst de vergunning, dan noem ik de locatie.‘

Meyer wil Burger King uiteindelijk met 100 tot 200 vestigingen uitbreiden, maar is wel realistisch. Locatie's zijn er, maar niet met alle benodigde vergunningen.

Foto: Google

#BurgerKing #GemeenteTilburg