20 kilo cannabis en 4 aanhoudingen tijdens preventieve bedrijfscontroleTilburg - De politie ontdekte maandagmiddag 26 maart rond 16.00 uur zakken met hennep in een bedrijfspand aan de Kapitein Grantstraat. Vier mannen die aanwezig waren, werden aangehouden.

Agenten hielden een preventieve bedrijfscontrole op het industrieterrein Loven in Tilburg. De rolluiken van het desbetreffend bedrijfspand aan de Kapitein Grantstraat stonden open en de politie kreeg toestemming om het pand te controleren. In een ruimte vond de politie bijna 20 kilo hennep. Vier mannen die in het pand aanwezig waren, werden aangehouden. Het gaat om twee mannen (37) uit Goirle, en twee mannen (40, 62) uit Tilburg. Zij zitten vast voor verhoor.

#Politie #hennep

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon