Snel met de fiets naar Breda? In 2020 kan het!TILBURG - De gemeenten Breda, Oosterhout, Gilze en Rijen en Tilburg tekenden met de provincie een overeenkomst waarin ze afspreken dat in 2020 een snelfietsroute ligt tussen Breda en Tilburg.

De route, de F58, doorkruist straks het landschap tussen Breda en Tilburg. Van de Boschstraat langs hogeschool NHTV, over de fietsstraat aan de Heusdenhoutsestraat, het dorpje Dorst, de bossen tussen Dorst en Rijen, de spoorzone in Rijen, het weidse landschap richting Tilburg, de nieuwbouw in de Reeshof, door Stadsbos013 naar de Universiteit, eindigend in hartje Tilburg. Een fietsroute waar het fijn en veilig fietsen is, voor recreatieve en snellere fietsers. Een fietskoerier is afgelopen week langs de gemeentehuizen van Breda, Oosterhout, Gilze en Rijen en Tilburg gegaan om de handtekeningen van de verantwoordelijke wethouders op te halen met afsluitend de rit naar het provinciehuis in Den Bosch voor de handtekening van de gedeputeerde.


#Snelfietsroute #GemeenteTilburg