Werkzaamheden kruising Ringbaan-West/Rooseveltplein zorgt voor verkeersoverlastTILBURG - Er komen nieuwe verkeerslichten op Ringbaan-West. Ze komen op de kruispunten met de Baroniebaan en het Rooseveltplein. Het werk start op 19 maart om 09:00 uur.

Het werk duurt tot en met 23 maart. Om de overlast te beperken wordt er overdag en 's nachts gewerkt. Vanaf Ringbaan-West is het niet mogelijk om af te slaan naar de Van Limburg Stirumlaan en het Rooseveltplein. De kruising Ringbaan-West/Rooseveltplein is toegankelijk voor fietsers, voetgangers en doorgaand autoverkeer. Ook de Baroniebaan blijft bereikbaar voor autoverkeer. Verkeersregelaars worden ingezet om het verkeer in goede banen te leiden, ook 's nachts.

Omleidingen

Autoverkeer richting het Rooseveltplein wordt omgeleid via de René Norenburgstraat. Autoverkeer richting de van Limburg Stirumlaan wordt omgeleid via het Burgemeester van Mortelplein. Het Rooseveltplein en de Van Limburg Stirumlaan richting Ringbaan-West zijn afgesloten voor autoverkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de kruising met het Burgemeester van Mortelplein (naar Rooseveltplein) en de kruising met de René Norenburgstraat (naar Van Limburg Stirumlaan).

Foto: Google

#Wegwerkzaamheden

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon