Resultaat ondermijningsactie: 25 kilo harddrugs, 20 kilogram grondstoffen, 5200 hennepplanten en eenTilburg / Chaam - Politie, belastingdienst en gemeenten zijn woensdag 7 maart gezamenlijk op pad gegaan tijdens een actiedag. Daarbij zijn zowel bestuurlijke als strafrechtelijk controles uitgevoerd. Er werden een tiental locaties doorzocht. Op drie locaties kwamen gemeente, politie en/ of belastingdienst in actie.

Aan de Broekhovenseweg in Tilburg werden honderd garageboxen gecontroleerd. In een van de boxen werd zo’n 20 kilogram grondstoffen voor synthetische drugs gevonden en ook nog 25 kilo gram harddrugs. In een andere box werden goederen gevonden die gebruikt kunnen worden om een hennepkwekerij in te richten. De huurder van de box, een 25-jarige Tilburger, kwam op het moment van de controle aanrijden. Zijn auto werd gecontroleerd, in de auto bleken dertig hennepstekken te liggen. Bovendien had de man nog ruim 37.000 aan boetes open staan. Hij is aangehouden.

Kamillehof

Bij een woning aan het Kamillehof ontdekte de politie een hennepkwekerij en –stekkerij. In de kwekerij stonden zo’n 200 planten. In de stekkerij stonden 5000 stekken. Met deze stekken zou je gemiddeld zo’n 25 kwekerijen in kunnen richten. Alles is in beslag genomen en vernietigd. Er werd niemand aangehouden.

Chaam

Bij een 53-jarige man in Chaam werd zijn auto in beslag genomen vanwege een openstaande belastingschuld. Zijn woning werd ook bekeken er werd verder niets aangetroffen.

#ondermijning #politie #Belastingdienst

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon