Resultaten integrale actie tegen ondermijning: totaal 91.000 euro en een jachtTILBURG/GOIRLE - De politie van het District Hart van Brabant en de Landelijke Eenheid, de Belastingdienst en medewerkers van enkele gemeenten hebben maandag 5 maart 2018 een integrale actie tegen ondermijning gehouden in Goirle en Tilburg.

Vandaag bracht de politie meer informatie naar buiten betreft deze actie.

Goirle

De verdachte die maandag aangehouden was bij een bedrijfspand had een geldbedrag van iets meer dan 5000,- euro verstopt in zijn kleding.

Tilburg

Uiteindelijk is er in de woning aan het Hazennest-West een bedrag van 86.000 euro gevonden na inzet van een speurhond. Ook is er een auto in beslag genomen. In de woning lagen ook papieren die erop wezen dat de bewoners een boot in bezit hadden. Die boot is gevonden bij een jachthaven en is ook in beslag genomen. De bewoners van het pand hebben direct afstand gedaan van het geld, de auto en de boot.

Foto: Politie

#politie #Belastingdienst #Jacht

© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon