Tilburgse veelpleger opgepakt voor diefstal Milieustraat WaalwijkWaalwijk - Een 40-jarige Tilburger is in de nacht van zondag op maandag rond 00.30 aangehouden op verdenking van diefstal bij de Milieustraat in Waalwijk.

De politie kreeg omstreeks 00.10 uur een melding van een medewerker cameratoezicht op het bedrijventerrein in Waalwijk Noord. De centralist gaf door dat een man zich verdacht ophield op de Weteringweg nabij de milieustraat. Deze man zou enkele keren op en neer zijn gelopen met spullen in zijn handen.

Agenten troffen de man al leunend tegen een scooter aan. Hij had enkele tassen bij zich met daarin gedateerde geluidsapparatuur, een tablet en computeronderdelen. Agenten kwamen al snel gaten in het hek tegen op de plek waar nog meer ingeleverde apparatuur stond.

De man bleek een veelpleger te zijn en is daarna direct aangehouden, de spullen zijn in beslag genomen.

#politie #Diefstal #Veelpleger