Motorrijder aangehouden na bedreigen BOA’s: ”Ik wil jou vermoorden"Oisterwijk - Een 40-jarige Tilburger is in Tilburg aangehouden. De man zou op de Moergestelseweg in Oisterwijk twee BOA’s van de gemeente hebben bedreigd.

De verdachte zou op donderdag 15 februari rond 17.25 uur met zijn motorfiets op een fietspad aan de Moergestelseweg hebben gereden. De man werd door twee BOA’s (Buitengewoon Opsporingsambtenaar) staande gehouden en deze vroegen hem naar zijn identiteitsbewijs. Dat weigerde de verdachte, ook na meerdere vorderingen, te overhandigen. Op het moment dat de ambtenaren de man wilde aanhouden begon de Tilburger de twee medewerkers te bedreigen. Hij zei onder andere: ”Ik wil jou vermoorden". Vervolgens ging de man er vandoor.

Kenteken

De BOA’s hadden het kenteken van de man genoteerd. Hij kon zo eenvoudig worden opgespoord en is donderdagavond in Tilburg door de politie aangehouden voor bedreiging. Hij is meegenomen naar het politiebureau en na verhoor met een proces-verbaal op zak naar huis gestuurd. De BOA’s hebben aangifte tegen de verdachte gedaan.

#politie #BOA