Ook bij de politie begint carnaval te kriebelen en rolt 'elf' hennepkwekerijen op


West-Brabant - Ook de politie kunnen ze niet achterblijven met lijstjes van 11 en rolde woensdag 10 januari totaal elf kwekerijen op. Er zijn meerdere aanhoudingen verricht.

De politie doorzocht elf panden in Halsteren (Buurtweg – 486 planten), Roosendaal (Damastberg – 301 planten), Dinteloord (Oostgroeneweg – 420 planten, en Van Heemskerckstraat – 800 gram hennep), Oosterhout (Vreeburg – 301 planten, en Jacob van Catslaan – 108 planten, 1808 stekjes en bijna 1,5 kg toppen), Breda (Meulebekestraat – 241 planten, en Fatimastraat – ruim 5 kilo toppen), Tilburg (Jan Evertsenstraat – 300 planten) en in Waalwijk (Grotestraat – 162 planten, en Talmastraat – 89 planten).

In de woning aan de Jacob Catslaan in Oosterhout zijn twee verdachten, een 58-jarige bewoonster en een 20-jarige vrouw uit Oosterhout in de woning aangehouden. In Breda werd een 28-jarige Bredanaar in een woning aan de Meulebekestraat aangehouden. Op bijna alle adressen werd illegaal stroom afgetapt.