Dronken agressieve stapper bijt agent tijdens arrestatie in hand


Tilburg - Een politieman is tijdens zijn horecadienst afgelopen nacht in het Tilburgse uitgaanscentrum door een zich verzettende nog onbekende agressieve dronken man in zijn linkerhand gebeten. De agent moest meteen voor behandeling naar het ziekenhuis. De bijtende man is aangehouden omdat hij zich niet wilde legitimeren en zich hevig verzette tijdens de fouillering.

Dienstdoende agenten werden tijdens de horecadienst gewaarschuwd door een vrouw over een problemen bij een café.

Eenmaal bij het café aangekomen kregen zij van een portier te horen dat hij een vervelende dronken man buiten hadden gezet.

Dit omdat de man andere klanten lastig zou hebben gevallen.

De dienders zagen aan zijn manier van lopen en roken dat de bedoelde man onder invloed van alcohol was. Ze vroegen hem zich te legitimeren. Hierop riep de man dat hij dat niet wilde en hij liep al schreeuwend weg. De agenten liepen hem achterna en vorderden zijn identiteitsbewijs.

Hierop riep de man nogmaals dat hij niets afgaf. Hierop besloten de agenten de man in het kader van de wet identificatieplicht te fouilleren.

Omdat de man zich daar tegen verzette werd hij aangehouden. Er ontstond een worsteling waarbij hij een van de agenten in het rechterbeen kneep en in zijn linkerduim beet.Ondanks het dragen van handschoenen moest de diender toch naar het ziekenhuis voor behandeling

De verdachte had geen ID-bewijs bij zich. Hij werd, terwijl hij zich nog flink verzette, al vloekend en schreeuwend ingesloten.


© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon