150 kilo zwaar illegaal vuurwerk in beslag genomen


Midden Brabant - De politie heeft vandaag tijdens een grote actie op negen adressen illegaal vuurwerk in beslag genomen. Het gaat om zeker 150 kilo aan zwaar illegaal vuurwerk afkomstig uit Polen, Italië, België en China. De politie kwam de adressen na onderzoek op het spoor.

Vanmiddag om 13.30 uur werd op het politiebureau in Tilburg Noord het startsein gegeven voor een actie om illegaal vuurwerk in beslag te nemen. Het gaat daarbij vooral om via internet besteld zwaar vuurwerk afkomstig uit het buitenland met daarin onder andere lawinepijlen, shells, mortieren en Cobra’s. Aan de actie werkten ook handhavers van de gemeente Tilburg mee. Er is op adressen in Oisterwijk (3), Udenhout (1) Tilburg (2), Waalwijk (1) Rijen (1) en Berkel-Enschot (1) zwaar illegaal vuurwerk in beslag genomen.

Foto: Politie.nl


© 2017 KruikenTv

Stichting KruikenTv Tilburg

Pastoor Smitsstraat 88

5014 RK Tilburg

KvK: 72795182

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon